Check ons INKOM* programma om geen enkele Saurus activiteit te missen!

*Disclaimer: De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en Saurus werken samen om een fantastische week neer te zetten.

Zondag 20 augustus

20:00 - 02:00Pré borrel. op de sociëteit. Luid de INKOM in en drink samen met Saurus een biertje op de kroeg. Op zoek naar een slaapplek? Stuur een mailtje naar slaapplaatsen@msrvsaurus.nl zodat je deze avond voorgesteld kunt worden aan de Sauriër bij wie je tijdens de INKOM kunt logeren!
Locatie: Bosscherwerweg 24
 

Maandag 21 augustus

19:00 - 23:00Opening INKOM. De officiële start van de INKOM vier je samen met Saurus en vele anderen op de Markt midden in het centrum!
23:00 - ?Saurus after opening party. Begin de INKOM goed bij de Saurus after opening party! Midden in de stad zal het bier rijkelijk vloeien. Breng de eerste dag van de INKOM tot een mooi einde met alle Sauriërs!
Locatie: Café de Twee Heeren
 

Dinsdag 22 augustus

14:30 - 19:00Festival. Maak voor het eerst echt kennis met Saurus. Laat je sportieve skills zien op de ergometers en maak een praatje met onze leden.
Locatie: Stadspark
22:00 - 03:00MECC Tuesday. Ga met ons mee naar het eerste grote feest! We zullen laten zien dat wij naast roeien ook zeker kunnen feesten!
Locatie: MECC.
 

Woensdag 23 augustus

15:00 - 18:00Activities of Choice: Roeiclinic! Altijd al eens willen roeien? Kom naar ons botenhuis en sociëteit aan de Zuid-Willemsvaart en maak je eerste halen. Onder goede begeleiding en coaching zullen wij je kennis laten maken met de roeisport. Ook zal er een rondleiding door ons botenhuis verzorgd worden. Verder kun je hier onder het genot van een lekkere lunch en een drankje uitgebreid genieten van het (hopelijk) mooie weer. Moe van al het gesport? Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker te chillen! Koop ook hier je kaartjes voor het Open Feest!
Locatie: Saurus, Bosscherweg 24
23:00 - 05:00Saurus Open Party. Zoals de traditie gebiedt is het na een dag roeien tijd voor een geweldig feest. Op het Open Feest van Saurus zullen verschillende DJ's draaien en kan jij laten zien of je naast het roeien ook in staat bent tot feesten met een studenten roeivereniging!
Locatie: Muziekgieterij, Boschstraat7, 6211 AS Maastricht
 

Donderdag 24 augustus

12:00 - 16:00SportsEvent. Geniet van onze afgetrainde wedstrijdroeiers en kom een kijkje nemen bij onze stand. Saurus zal een ergometer demonstratie verzorgen en uiteraard leren we ook jou hoe je moet roeien op een ergometer. Doe een wedstrijdje en misschien ben jij wel de snelste!
Locatie: de Griend
19:30 - 22:30Cantus (18+). Zing met de gouden keeltjes van Saurus mee, want ook hier zijn wij van de partij en dit wil je niet missen!
Locatie: MECC
22:30 - 02:00Open Kroegavond. Geniet na de cantus van het ultieme Saurusgevoel en drink een biertje met ons op onze sociëteit!
Locatie: Saurus, Bosscherweg 24
 

Vrijdag 25 augustus

17:00 - 19:00Dinner of Choice: Roeiclinic. De tweede roei-clinic van de week! Heb je de eerste clinic gemist en wil je na alle goede verhalen het ook een keertje zelf proberen? Of vond je het vorige keer zo leuk dat je het nog een keer wil doen? Kom langs Saurus en stap die boot in! Klaar met roeien? Geniet van de festival sfeer, de drankjes in je hand, leuke kant activiteiten, muziek en dansjes! Tevens kun je tijdens de roeiclinic terecht voor een hap eten ter voorbereiding van de Bavaria Night. Ook is er de kans om te relaxen en te genieten van het (hopelijk) mooie weertje.
Locatie: Saurus, Bosscherweg 24
23:00 - 05:00Bavaria Night. Hier zijn wij natuurlijk ook te vinden. Voordat de INKOM voorbij is kunnen we nog één keer met z’n allen losgaan. Wil je graag lid worden van Saurus? Dan is dit het laatste moment van de INKOM dat je je in kan schrijven bij de Saurusstand!
Locatie: MECC